tandenstokers online bestellen Kan voor iedereen leuk zijn

Voor vollere ruimtes tussen je tanden en kiezen is dit toepassen met ragers veelal beter vervolgens dit toepassen aangaande floss ofwel tandenstokers.

De ragers van TePe beschikken over ons ijzerdraadje het voorzien kan zijn met ons kunststofcoating, opdat u ze betrouwbaar en aardig kunt benutten.

Lactona Interdental Cleaners XS - 8 stuksIdeaal voor het reinigen met kleinere en vollere ruimtes tussen de tanden en kiezen, kronen en bruggen, implantaten en orthodontische hardware.

Het ijzerdraadje kan zijn voorzien betreffende een kunststofcoating, die ons rustige en allergievrije reiniging garandeert. Het borsteltje en handvat bestaan gemaakt uit één stuk, opdat een ragers ook niet afbreken. De ragers over TePe bestaan gebruiksvriendelijk en verder helpen om tandvleesproblemen te voorkomen. 

• Beschermt: de effectieve aminfluoride bouwt ons duurzame beschermlaag rond de blootliggende tandhalzen• Versterkt: aminfluoride helpt jouw tanden continue te versterken en te beschermen tegen gaatjes• Reinigt: effectieve en zachte reiniging van tandplaque

Op het gebied met een mondverzorging gaat het voor elektrische tandenborstels vaak om 3 dingen: tandplakverwijdering, gezond tandvlees en wittere tanden.

Elmex Sensitive tandspoeling helpt voor het beschermen over de gevoelige tanden. Dit mondwater fungeert mits snelle en gemakkelijke uitbreiding op dit tandenpoetsen.

Afhankelijk aangaande een ruimte tussen tanden en kiezen zijn floss, ragers voor tanden online kopen stokers of ragers essentieel teneinde gebit en tandvlees in goede conditie te behouden. GUM Ragers Trav-Ler bestaan compacte ragers voor thuis en onderw...

We bijeenbrengen in deze categorie leukste producten bijvoorbeeld:kampeerplaats mond lichtjes led betreffende batterijen kopen, en verdere. Vlug besteld in de online winkel viavoordeel.nl

Jouw e-mailadres is onthalen. Wij moeten jouw op de hoogte stellen wanneer het product alweer op voorraad kan zijn.

Cariës en tandvleesproblemen beginnen dikwijls in een ruimten tussen tanden en kiezen. Het reinigen betreffende deze ruimten is dan ook zeer essentieel echt in geval met tandvleesontstekingen, orthodontie, implantaten en kroon- en brugwerk.

Voor vollere ruimtes tussen je tanden en kiezen kan zijn het gebruik aangaande ragers meestal lekkerder dan dit behandeling aangaande floss ofwel tandenstokers.

Dringt in ingewikkeld te bereiken gebieden en voorkomt hierdoor de vorming betreffende tandcariës.Kenmerken:zorgt voor een ideale reiniging met een interdentale ruimtevoorkomt gingivitis en geur uit d...

Teneinde de plak die in grote ruimten tussen elementen zit te verwijderen bestaan DuoDent interdentale borstels ofwel ragers een juist hulpmiddel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *